usuari
mot de pas
Registrar-se / Contrasenya
IniciConcertsNotíciesHistorialContacte

Avisos legals

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem que aquesta plana web i el domini xarxademusiques.cat pertanyen a la FEDERACIÓ DE JOVENTUTS MUSICALS DE CATALUNYA, amb domicili al c/ 11 de Setembre, 2 de Torroella de Montgrí (CP 17257), telèfon +34 972 76 06 05 i CIF G58218595.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
La totalitat del contingut d’aquesta plana web, tant els logotips, els textos, els dissenys o altres elements, així com l’estructura de la plana web, el disseny, les combinacions de colors o la forma de presentació dels continguts, està afectat per drets de propietat intel·lectual i industrial de titularitat de la FEDERACIÓ DE JOVENTUTS MUSICALS DE CATALUNYA o de terceres persones amb qui la FEDERACIÓ DE JOVENTUTS MUSICALS DE CATALUNYA ha convingut el seu ús. Aquests drets han de ser respectats pels usuaris de la plana web. La FEDERACIÓ DE JOVENTUTS MUSICALS DE CATALUNYA difon tota aquesta informació per mitjà de la seva plana web amb la finalitat de fer publicitat dels seus productes i serveis. La FEDERACIÓ DE JOVENTUTS MUSICALS DE CATALUNYA adverteix que tots aquests elements i referències únicament poden ser utilitzats amb aquesta finalitat i citant sempre la seva procedència i referències d’identificació. No és lícita la seva transformació o alteració, ni tampoc la comunicació pública o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol tècnica o procediment sense autorització expressa de la FEDERACIÓ DE JOVENTUTS MUSICALS DE CATALUNYA.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
L’usuari d’aquesta plana web hi accedeix per compte i iniciativa pròpia. La FEDERACIÓ DE JOVENTUTS MUSICALS DE CATALUNYA no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar els seus continguts. Les referències que es presenten a xarxademusiques.cat tenen una funció exclusivament informativa i no obliguen al titular de la plana web fins a la confirmació de l’acceptació d’un contracte. La FEDERACIÓ DE JOVENTUTS MUSICALS DE CATALUNYA no podrà ser considerada responsable de cap dany derivat de la utilització d’aquesta plana web, ni de cap actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

La FEDERACIÓ DE JOVENTUTS MUSICALS DE CATALUNYA declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació de qualsevol tipus continguda en altres planes web a les quals s’hi pugui accedir per mitjà d’enllaços des d’aquesta plana web. La funció dels enllaços introduïts a la plana web és la d'informar sobre l'existència d'altres fonts d'informació sobre el tema tractat a la plana d'origen i no suposa cap suggeriment o invitació a l'usuari a visitar les planes web de destí. La FEDERACIÓ DE JOVENTUTS MUSICALS DE CATALUNYA no és responsable del resultat obtingut a través d'aquests enllaços que no són controlats ni verificats per la FEDERACIÓ DE JOVENTUTS MUSICALS DE CATALUNYA.

PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal la FEDERACIÓ DE JOVENTUTS MUSICALS DE CATALUNYA informa que les dades personals recollides des d’aquesta plana web no seran enregistrades a cap fitxer ni seran objecte de cap classe de tractament excepte els registres de distribuïdors, que s’incorporaran als fitxers de la FEDERACIÓ DE JOVENTUTS MUSICALS DE CATALUNYA i en cap cas seran cedides a tercers sense un consentiment previ.

AUTORITZACIÓ PER ENLLAÇAR AMB XARXADEMUSIQUES.CAT
Queda autoritzat l’establiment d’enllaços cap a qualsevol apartat d’aquesta plana web sempre que quedi visible, a la barra d’adreces de l’explorador, l’adreça real a la qual s’accedeix. L’enllaç podrà efectuar-se tot utilitzant l’adreça, el nom "Xarxa de Músiques a Catalunya" i/o altres paraules clau.

PROPERS CONCERTS
-> Concerts per comarca


-> Calendari de concerts

Maig 2015
dlldmdcdjdvdsdg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
       
« mes actual »